Hollands glorie
Start Omhoog

 

 

Hollands glorie

9 november 2007 was er weer een klassenavond georganiseerd door leerlingen van de afdeling VMBO. Ik zat dit keer niet in de organisatie, omdat ik het druk had met de reguliere dingen voor school. Er is weer een grote groep leerlingen aan de slag gegaan met de organisatie van de klassenavond. Voor de meeste was het de eerste keer dat ze een klassenavond organiseren. Er  zat ook iemand in de organisatie die vorig schooljaar met mij o.a. een klassenavond georganiseerd heeft, dus het was niet geheel een nieuwe commissie.

Ik ben natuurlijk ook geweest naar deze klassenavond samen met  Inge. ( een vriendin)

                                          

De klassenavond stond in het teken van Hollands Glorie.  Het feest werd dit keer een kleinere ruimte gehouden, aangezien alleen leerlingen van de VMBO afdeling en hun introducÚs plus  een aantal recente oud-leerlingen  waren uitgenodigd.  Deze kleinere zaal was ook weer in stijl versierd, rondom het thema.  Er was ook gevraagd of men op z'n Hollands wilde komen, en dit werd zeker gedaan;  Inge en ik  hadden allebei wat oranje tinten aangebracht aan onze kleding, zag er hip uit!

   

Op deze avond werd er flink gedanst uiteraard grotendeels op Nederlandse muziek.  Er was een gezellige sfeer! De dJ was Gerben, een oud-leerling. 

                

Naast het dansen was er ook een optredenshow waarbij leerlingen konden optreden. Ik was door de organisatie gevraagd om deze show te presenteren. Er was ook een heuse Hollandse jury bestaande uit twee leraren,  Arthur en Ina. De uiteindelijke winnaars waren de leerlingen met de act, De Lama's. Dit hadden ze erg leuk gepresenteerd, dus zij kregen de prijs een VVV bon!

      

Ook was er tijdens deze avond drankjes te koop en  er waren  hapjes.

Het was weer een geslaagde avond, mijn complimenten aan de organisatie!