Life & cookingopname 2
Start Omhoog

 

 

Bezoek aan Life & Cooking 25 november 2007

25 november 2007 ging ik samen met: Roy, mijn beste vriend en Inge, een vriendin, mijn ouders en Inge haar moeder voor de tweede keer een opname bijwonen van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & Cooking. Dit programma wordt gepresenteerd door mijn grote idolen Carlo Boszhard & Irene Moors. Zij worden bijgestaan door Robert Verweij in de keuken. Voor Roy en Inge haar moeder was het hun eerste keer dat ze een opname bijwonen van Life & cooking. We hebben met z'n allen het enorm leuk gehad. Het was ook een geweldige aflevering en zat boordevol leuke gasten waaronder Nick & Simon.

Na afloop van de uitzending op TV, ben ik tijdens de internetuitzending die te volgen was via de website van Life & cooking zelfs nog aan het woord geweest. Dit was  natuurlijk ook  helemaal geweldig! hierin kreeg ik de nieuwe single van Nick & Simon. De livestream gemist of wil je het nogmaals zien? klik hier.

   

Na de internetuitzending ben ik met Carlo, Irene en de nieuwe kok Robert op de foto geweest!

  

                                                  ( Ik had net taart mijn mond, gemaakt door de enige echte Robert, het was heerlijke taart! )

 Ik  had voor Carlo, Irene de nieuwe kok Robert en de redactie van Life & Cooking een cadeautje meegenomen. Ook hebben Carlo & Irene de Pittige Tijden DVD's, deel 1, 2,3 gesigneerd voor mij.

Het was een supergezellige middag! Via mijn site wil ik nogmaals Carlo, Irene, Robert en de redactie van Life & Cooking heel erg bedanken voor alles! Ik heb weer heel erg genoten!  Het was weer een topmiddag!