Life&cookingopname1
Start Omhoog

 

 

                     Life & cooking opname 17 september 2006

                  

Ik ben zoals veel van jullie weten enorme fan van Carlo Boszhard & Irene Moors. Al heel lang wou ik een opname bij wonen van Life & cooking, heb al verschillende brieven naar ze gestuurd en mailtjes verstuurd. Afgelopen zomervakantie zag ik een oproep staan op de website van Life & cooking, ze zochten publiek! Ik was nu 16 dus dacht ik probeer het en geef mij op. Niet lang daarna had ik al bericht van de redactie dat ik werd uitgenodigd voor de opname van 17 september 2006 van  Life & cooking. Ik was super blij dat ik werd uitgenodigd en ging helemaal ‘uit mijn  dak’. Ik had vier kaarten twee voor mijn ouders en belde Inge ( een vriendin) of ze ook mee wou en ze was gelijk enthousiast.

 17 september was het eindelijk zo ver! De dag waarna ik zolang heb uitgekeken was nu aangebroken. Inge en ik hadden allebei onze pittigste kleren aangetrokken en we gingen vol lol samen met mijn ouders op weg naar Hilversum.

Na even gezocht te hebben waar de studio precies was kwamen we aan bij de studio.

 Al het publiek stond te wachten tot we naar binnen mochten, en ja hoor tijdens het wachten kwam Carlo naar buiten en zei: ‘Hey zijn jullie er allemaal al!’ en kreeg ik nog een knipoog van Carlo met een glimlach. Echt heel lief! Toen we inmiddels binnen waren en het andere publiek al beneden was ( wij moesten even wachten omdat we natuurlijk niet met de trap konden.) kwam Vincent ook langs. Hij groette ons erg vriendelijk. Na een poosje gewacht te hebben, en ik nog even met de beveiliging had gepraat over van alles. Werden we door een gastvrouw naar de studio gebracht. We werden door de publieksopwarmer verwelkomt en gaf enkele instructies. Toen begon de uitzending! In de pauze kwam Carlo nog even naar het publiek en vroeg aan mij of alles goed was.

Toen begon de uitzending weer. Het was echt een hele leuke uitzending!

 Na afloop hebben we even gewacht en mochten we met uitzondering ( eigenlijk doen ze geen foto’s meer maken) op de foto met Carlo & Irene & Vincent hier ben ik ze ook heel dankbaar voor. Carlo en Irene en Vincent zijn superlief en heb ook even met ze gepraat.

     

   

We hadden ook nog cadeautjes voor Carlo Irene & Vincent en de redactie. Hier waren ze superblij mee!

Inge en ik hadden samen  nog een gedicht gemaakt voor dit geweldige trio! Dit vonden ze erg leuk!

 Ik kreeg ook een kus van Carlo & Irene echt superlief!

Ook kreeg ik nog een handtekening van Carlo & Irene & Vincent.

 

Bedankt voor deze superleuke middag Carlo & Irene en Vincent & redactie. Hopelijk tot een andere opname!

 

 Jullie zijn top!