Hollywoodparty
Start Omhoog

 

 

Klassenavond 11 mei; HOLLYWOOD

Op vrijdagavond 11 mei 2007 was het dan zover, de klassenavond die ik samen met Marije, Marnick en Judith heb georganiseerd in het thema Hollywood ging beginnen. De gymzaal waar het feest plaatsvond was helemaal versierd met collages over Showbizz, glitter en glamour, en mooie lichtslangen. Alles in stijl in het thema; Hollywood.

 De avond begon met een welkomstwoord door mij.

Tijdens deze Hollywood-avond was er niet alleen een hele mooie versierde ruimte, maar er waren ook verschillende hapjes mooi versierd met een vlaggetje erop, met daarop een woord passend in het thema Hollywood. ook was er een disco, DJ Gerben, ( oud-leerling)  draaide hiervoor de muziek en er werd uiteraard weer veel gedanst. Natuurlijk waren er ook drankjes te koop. naast de hapjes  kon er gesmuld worden van Hollywood-alades met stokbrood. 

 

Naast de Disco hadden we een M-factor georganiseerd vergelijkbaar met de X-factor. Alle leerlingen mochten alleen of met hun klas optreden, met zingen, een mop, een toneelstukje, of playback, wat ze maar wilde doen. De M-factor werd gepresenteerd door mij. In totaal hebben er 5  mensen meegedaan. Marnick, Rik, Nicole en Marije en haar vriendin. Deze 5 mensen zijn beoordeeld door een heuse jury bestaande uit Rita en Loes, twee klassenassistentes van de afdeling VMBO, waar ik zit.  Als afsluiting van de show heb ik nog het nummer 'Als de morgen is gekomen' gezongen van Jan Smit.

    

Uiteindelijk won Nicole de hoofdprijs  met het nummer Cupido  van Jan smit. De prijs was een cadeaubon van 10 euro en Marije en haar  vriendin de tweede prijs, met een playback en dansact. een  cadeaubon van 5 euro  Super gedaan!

  ( Jury)

Het was één en al gezelligheid zoals je leest, er werd gedanst gezongen, kortom het kon niet op tijdens de klassenavond, waarbij iedereen zich even een ster kon voelen!

 Ik wil via mijn site nogmaals even zeggen dat ik het superleuk vond om deze avond samen met Marije, Marnick en Judith te mogen organiseren. Nogmaals iedereen bedankt  die geholpen heeft en dingen gedaan heeft, voor en tijdens de avond.