Life 4 You
Start Omhoog

 

 

Life4You opname 21 februari 2010

21 februari 2010 was het zover! Ik ging samen met Iwan, Trees, Inge en mijn moeder een opname bijwonen van het nieuwe zondagmiddagprogramma Life4You met mijn idolen Carlo Boszhard en Irene Moors en met de kok Rudolph van Veen.

Omdat vanwege de brandveiligheid er geen rolstoelen meer naast de tribune mogen en er een andere grotere opzet is van het deccor, moest ik op een gewone stoel zitten. Dit ging prima.

                                                  

 In de uitzending waren o.a. Beau van erven Dorens en Sonja Bakker. Daarnaast was er een talent battle tussen Carlo van der Brand en Jan Lelieveld.

 Na afloop van de show mocht ik op de foto met Carlo & Irene en Rudolph. Helaas was Carlo al weg.

          

 Ik had voor Carlo, Irene en Rudulph een cadeautje meegenomen. Dit was een glazen vogeltje. Aan de redactie van dit gezellige programma heb ik koeken gegeven. Als dank dat ik op de foto mocht met het duo en met Rudulph.

 Vanwege het feit dat dit mijn eerste ontmoeting was met de Life4You kok Rudolph heeft hij ook nog een handtekening gezet in mijn handtekeningenboekje. Van Carlo & Irene heb ik al een keer bij hun vorige programma een handtekening gekregen.

 

Nadat we op de foto waren geweest en ik even had gepraat met Irene en Rudulph en ook nog even met de redactie gepraat had gingen we richting de pizzeria.

 Hier hebben we heerlijk gegeten!

                     

We hebben een ontzettend leuke middag gehad met elkaar en ik wil graag de redactie van Life4You bedanken voor het feit dat ik weer op de foto mocht. Daarnaast wil ik Carlo & Irene en Rudolph ook bedanken voor de leuke middag! Graag tot een volgende keer bij een opname!

                                            logo Life4You