Schoolfeest 2006
Start Omhoog

 

 

Schoolfeest Mytylschool Prins Johan Friso 8 juli 2006

Schoolfeest 8 juli 2006

Op 8 juli 2006 was er bij mij op school ( Mytylschool prins Johan Friso - Haren) het jaarlijks schoolfeest dat elk jaar wordt   georganiseerd door de ouderraad. Ook dit Jaar  was er weer van alles te doen. Er was zoals elk jaar de verloting met als hoofdprijs dit jaar  een weekendje Wateren in een bungalow!! ook was er van alles te kopen zoals: oude boeken van school , zelfgemaakte knutselwerken en sieraden van de leerlingen van Tytyl VSO en nog veel meer! Ook aan eten en drinken ombrak het zeker niet.  op dit feest was er ook een zanger, Adrain Mey, deze zong allerlei leuke Nederlandse  nummers. Ik heb samen met deze zanger het nummer 'Als de nacht verdwijnt' gezongen van Jan Smit! helemaal zonder cd. Dit was best wennen maar het ging goed zeiden andere mensen.

        

  Ook was de  voetbalclub Kids united van de partij  waarbij de lopers  zelf konden voetballen. en de stand van de O.L.G was aanwezig deze organisatie organiseert verschillende activiteiten voor mensen met een handicap.

Zoals elk jaar dus ook dit jaar waren er ook weer motoren waarbij veel weer enthousiast stonden of zaten te kijken en weer een heleboel gingen een of sommige zelfs meer ritjes mee achterop op de motor.

Het was weer gezellig feest! maar, weer lieten de meeste  leerlingen van mijn afdeling VMBO het afweten. dat valt me echt  tegen.  ik vraag me af: 'Hoe komt dat?'

Ik kom volgend jaar weer en dan hoop ik echt dat de leerlingen van de afdeling waar ik zit ook komen.