schoolfeest 2005
Start Omhoog

 

 

          Schoolfeest 9 juli 2005 schooljaar 2004-2005

          

Op 9 juli 2005 was het jaarlijks schoolfeest weer voor de hele school georganiseerd door de ouderraad.  het hele feest werd buiten op een groot terrein gehouden . gelukkig was het weer ook erg goed in het begin sputterde het wat maar het klaarde al snel weer op en het werd zelfs behoorlijk warm. Helaas was de opkomst ondanks het mooie weer toch niet echt groot. Zeker van mijn afdeling waren er maar een stuk of drie dat vond ik erg jammer!

er was van alles te doen en te koop al het geld wat ze met deze dag hebben verdient is voor onze school.

Er was een disco met twee dj's in een tent . er waren spelletjes te doen waarmee je een prijs kon winnen. en niet te vergeten natuurlijk de verloting waarbij je altijd prijs had. en het draaiend rad waarbij je ook altijd prijs had.

er waren verschillende dingen te koop o.a. schilderijen wat kinderen van de tytylgroep hebben gemaakt.

 

Ook was er eten en drinken genoeg aanwezig . dit moest je ook weer kopen en het geld was weer voor de school!

ook was er een band de 'De Kusters dat allemaal Groningse nummers zongen en veel humor hadden tussendoor. en was er een optreden van de groep van adem en muziek . waar zelfgemaakte nummers werden gespeeld. erg knap gedaan!

 

 Ook heb ik zelf twee maal opgetreden met twee nummers: 'bloem' van de band Zonderhenk. en het o, zo mooie nummer van Jim en Jamai 'She's one' het plubliek was erg enthousiast over mijn twee optredens . Bedankt daarvoor! superleuk om te merken.  Ik werd er verlegen van van al die complimenten! en lieve woorden.

  

* maar ook onder het personeel werd er flink gedanst . de sfeer zat er dus goed in!

 

zoals elk jaar dus ook dit jaar was de motorclub weer van de partij . waarbij menig een weer een ritje heeft meegereden . Ik zelf niet want ben geen motorfan. ook was er voor de jongere kinderen onder ons ook van alles te zien en te doen.

Tot slot wil ik de complimenten geven aan de organisatie die deze middag heeft georganiseerd en aan iedereen die heeft meegeholpen bij het opbouwen en afbouwen etc.

alleen zoals ik al eerder zei vond ik het jammer dat de opkomst van de afdeling waar ik zit minimaal was.

maar verder vond ik het een geweldig feest!

Ik ben er volgend jaar weer hoor!