tropical party
Start Omhoog

 

 

Tropical Party

Op 30 juni 2005 was er een Tropical Party als afsluiting van het schooljaar 2004-2005 . Iedereen was gevraagd om in tropische sferen te komen. dus ik had zelf ook mijn tropische kleding uit de kast gehaald. Je mocht ook iemand meenemen zoals altijd maar omdat ik op school bleef heb ik dit niet gedaan.

Vooraf aan de klassenavond was er voor de Bavo-afdeling een barbecue . Helaas regende het maar er was gelukkig zeil waar we onder aten.       

En toen om 7 uur was het zover de Tropical Party na veel voorbereiding van o.a.  onze leerkracht Engels. Was er een hele mooie versierde zaal . met veel tropische  versieringen . en mooie lampjes

er werd veel gedanst en geswingd op mooie muziek in verschillende stijlen  natuurlijk ook op tropische hits. Dit werd gedraaid door een 'DJ' ( een oud leerling van onze school) naast de muziek waren er ook lekkere hapjes drankjes en heerlijke salades. De opkomst was groot. natuurlijk konden in deze tropische sferen de buikdansers niet ontbreken.

      

 zij gaven maar liefst een aantal keren een optreden . ook mochten we zelf meedoen . dit werd uiteraard ook gedaan. en was erg leuk. ook werd er een optreden gegeven door leerlingen van de uitstroomgroep . een heel mooi lied voor het Bavo personeel. Dit hadden ze zelf bedacht! alle leerlingen van de uitstroomgroep ik vond het een ontzettend leuk en mooi lied en erg knap bedacht.mijn complimenten!

Er waren niet alleen leerlingen die nu op deze school  zitten maar ook oud-leerlingen.

     

  
Als laatste wil ik natuurlijk de complimenten geven aan de mensen die er voor gezorgd hebben dat het weer een hele gezellige avond was. Ik vond het erg leuk!