Nieuws 2009
Start Omhoog

 

 

                Nieuws Johan       2009

23 december 2009: Bedankt allemaal voor de felicitaties voor mijn 20ste verjaardag!
Ik heb een hele leuke verjaardag gehad en ondanks het winterweer waren de meeste mensen er.
Dit vond ik erg gezellig!
Bedankt nogmaals  voor alle bezoek of andere vorm van belangstelling voor mijn verjaardag.

21 december 2009: Ik wens iedereen fijne feestdagen en een vreugdevol 2010!

28 november 2009: Binnenkort nieuwe foto's op mijn site o.a. van mij bij het Axis festival.

16 september 2009: Vandaag heb ik mijn EHBO theorie examen gehad op school. Ik ben hiervoor geslaagd! Hier ben ik natuurlijk erg blij mee!

6 september 2009: Vandaag is mijn vader jarig!

24 augustus 2009: Sinds een aantal maanden heb ik een spraakherkenningcomputer waardoor ik sneller op mijn computer opdrachten voor school kan maken. Ik heb twee lessen gehad om de spraakherkenningcomputer onder de knie te krijgen.

21 augustus 2009: Deze dag ben ik weer met een oom en tante van mij net als de voorgaande jaren naar een voorstelling van Shakespeare geweest. Foto's van Iwan (mijn vriend) bij Shakespeare in Fotoboek Iwan en Johan.

2 augustus 2009: Ik ben terug van vakantie samen met mijn ouders en mijn vriendje zijn we naar Zuid-Limburg geweest. Dit was weg leuk! Binnenkort volgen er foto's van op de site waarschijnlijk.

3 augustus 2009: In de week vlak voor onze vakantie naar Limburg heb ik samen met Iwan mijn hele kamer eens flink opgeruimd en veranderd. Er is n kast uitgegaan o.a. Van mijn ouders heb ik een slaapbank gekregen als cadeau voor mijn slagen en doordat er een kast uitgegaan is heeft deze ook een plaats gevonden in mijn kamer.

1 juli 2009: Ik ben geslaagd voor het VMBO- theoretische leerweg (TL) Zorg en Welzijn!! Na jaren van hard werken om dit diploma te halen, begint voor mij een nieuw leven volgend schooljaar op een nieuwe school.
Met ingang van volgend schooljaar ga ik naar het MBO niveau 4!! Ik heb er erg veel zin, ook al zal het wel wennen zijn, na zolang op de Mytylschool te hebben gezeten, dat een vrij kleine school is.
Ik ben geslaagd met allemaal voldoendes.
Ik ben echt heel erg blij dat ik geslaagd ben!
Heb ook heel veel zin om straks verder te werken aan mijn toekomst! Vanavond heb ik ook de diploma-uitreiking die is op het Roelof van Echten college waarmee de Mytylschool heeft samengewerkt.
 

15 juni 2009: Na jaren op de Mytylschool te hebben gezeten neem ik 16 juni afscheid van deze school. Een deel uit mijn leven wordt hiermee afgesloten om weer een vervolgopleiding te beginnen. Ik wil via deze weg ook alle medewerkers van de school  bedanken voor alle goede momenten en de leerzame tijd! en wie weet tot ziens!

6 juni 2009: inmiddels heb ik een gesprek gehad met de ambulante begeleider ( een persoon die mij begeleidt  in mijn vervolgopleiding in het regulieronderwijs) en is zijn afspraken gemaakt met mensen van de mbo opleiding om te praten over mogelijke opleidingen voor mij. Ik zal ook binnenkort een open dag bezoeken.

4 juni 2009: Vandaag mijn ene laatste examen gehad. De examens gingen over het algemeen redelijk voor mijn gevoel. . De uitslag van de tot nog toe gedane vakken krijg ik 18 juni. Het examen Engels doe ik in de tweede periode, anders had  ik hele lange dagen gemaakt, omdat ik ook nog examenverlening heb. Het examen Engels heb ik op 22 juni waarna ik op 1 juli de uitslag zal krijgen met het antwoord waar ik al maanden zenuwachtig voor ben of ik wel of niet geslaagd ben. wordt vervolgd...

17 mei 2009:Vandaag had ik een familiedag van de familie Bergsma. dit was erg geslaagd!

25 april 2009: Enige tijd geleden melde ik al dat het programma Life & Cooking van mijn favoriete duo stopt. Ik had nog de hoop dat er nog plaatsen vrij waren en ik nog een opname kon bijwonen, maar helaas waren er geen plaatsen meer vrij.

6 april 2009: Wegens drukke werkzaamheden voor school, want zoals inmiddels wel bekend zit ik in mijn examenjaar heb ik de afgelopen tijd mijn site niet kunnen updaten. Ik heb alsnog alle nieuwtjes en andere updates  online gezet. Het kan dus zijn dat de site soms even niet gepdate wordt.  Sorry voor het ongemak.

26 maart 2009: Deze week werd bekend dat het zondagmiddagprogramma Life & Cooking van mijn favoriete duo Carlo Boszhard en Irene Moors  stopt. Sponsor Unilever trekt de stekker uit dit succesvolle programma. Er komt gelukkig volgend seizoen wel weer een soortgelijk programma terug op zondagmiddag. Dit laten verschillende media weten. Ik hoop dat ik nog n van deze laatste uitzendingen mag bijwonen met een aantal mensen. 31 mei 2009 is de laatste Life & Cooking te zien op RTL4.  

25 maart 2009: Er is voor mij een spraakherkenningcomputer aangevraagd, zodat ik over een tijd sneller mijn opdrachten kan maken. Dit kost momenteel nog erg veel tijd, aangezien ik niet zo snel typ. Voordat ik deze computer heb zijn we wel even verder. Ik krijg sowieso eerst een aantal weken een cursus , om te weten hoe deze computer werkt en zodat de computer aan mijn stem went. 

23 maart 2009: Alle tentamens van de nu afgesloten periodes  heb ik ruim voldoende gescoord dus zijn erg goed gegaan. Voor mondeling Engels, een vak waar ik de meeste moeite mee heb, hierop had ik een 7,4. Op Alle andere tentamens heb ik ook dikke voldoendes behaald. Ik werk er dan ook hard voor om goede cijfers te behalen.

8 maart 2009: Ik zit dit jaar in mijn examenjaar voor  VMBO TL.  Hiervoor ben ik nu druk bezig met tentamens o.a. van  Literatuur Nederlands en mondeling over een historisch onderwerp voor het vak geschiedenis.  Ik heb hiervoor als onderwerp gehandicapten tijdens de Tweede Wereldoorlog gekozen.

20 februari 2009: De elper-Revue het wordt echt een traditie voor mij, ook vanavond ga ik daar weer heen met een tante, oom en mijn moeder.  Verder gaan Inge en zijn moeder dit jaar ook mee.

5 januari 2009: Vandaag heeft de zittingmaker die mijn zitting maakt voor mijn handbewogen rolstoel  opnieuw de rolstoel meegenomen om aan te passen. De zitting die ze de eerste keer er in geplaatst hebben die had niet de kleur die ik had aangegeven. Deze was namelijk niet blauw, maar zwart en blauw was de afgesproken kleur. Daarnaast stond de zifting schreef, waardoor ik weer schreef begon te zitten.  Totdat de andere rolstoel terug is zit ik ook binnenshuis in mijn elektrische rolstoel. Ik hou jullie op de hoogte.

1 januari 2009: Het is alweer 2009, soms vraag je je echt af, waar blijft de tijd. Ik wens iedereen een geweldig 2009 met veel liefde en vreugdevolle gebeurtenissen. Laat 2009 jouw jaar worden en laten we er met elkaar een jaar van maken waarbij we jaren later nog denken '2009 dat was een geweldig jaar' In dit jaar doe ik mijn examen op VMBO- TL (Mavo) Ik sta er op dit moment goed voor en hoop natuurlijk dat ik slaag. Ik heb een druk maar  goed 2008 gehad. Waarin ik mijn lieve Iwan heb leren kennen waar ik super gelukkig mee ben.  Ik zal ook dit jaar mijn site weer regelmatig updaten. Hou mijn site dus ook in 2009 in de gaten voor updates en berichtjes in het gastenboek zijn ook van harte welkom!