Nieuws Johan
Start nieuws 2004 nieuws 2006 Nieuws 2009 nieuws 2010 nieuws 2011 nieuws 2008 nieuws 2007 nieuws 2005

 

 

 

               Nieuws Johan       2012

14 augustus 2012: Vandaag hebben mijn lieve vriendje en mijn vader onze uitgezochte TVkast, boekenkasten en CD en DVD kastjes opgehaald bij Ikea voor ons nieuwe huis. Tevens wat kleine spullen. 

6 augustus 2012: Inmiddels is het plafond in ons nieuwe huis gesaust. Dit was een behoorlijke klus, omdat er behoorlijk gerookt is in de woning, dus het was behoorlijk geel. Het is goed gekomen. Ondertussen zijn we verder met verhuizen en breng zowel Iwan als ik regelmatig spullen naar de woning. De werkkamer is nagenoeg ingericht op wat kleine dingen na. Hierbij moet je denken aan het ophangen van schilderijen aan de muur, het lakken van ons bureau, die er precies voor het raam kan staan en het verven van de moppenkastjes ( kleine kastjes van Ikea). Verder zijn er zaken die een nieuwe eigenaar hebben gevonden zoals het groene ladeblok, waarvoor we nu twee nieuwe zilver grijze voor terug hebben. Zoals je leest wordt er hard gewerkt om iets moois van te maken.

2 augustus 2012:  Vandaag weer in ons huis geweest. Muren zijn gedaan en de werkkamer is al heel wat ingericht. We zijn alle twee druk spullen aan het verhuizen. Het is al erg mooi en wordt alleen maar mooier! Foto's volgen binnenkort op mijn website. Het plafond wordt volgende week gedaan en dan hopen dat de meubels en gordijnen snel zullen komen! We hebben echt heel veel zin om er te gaan wonen! :) Tot de volgende home update! 

28 juli 2012: Beste mensen, muren in ons huis zijn erg mooi geworden. Vandaag dingen opgeruimd van het bouwmateriaal, en de plinten eraan gemaakt. Verder de eerste kasten en mijn bureau erheen gebracht en ingericht. Deze week gaan Iwan en mijn vader de eerste uitgezochte spullen bij Ikea ophalen. Leuk! Begint er nu echt op te lijken. Wordt vervolgd!

25 juli 2012: De afgelopen tijd zijn we hard aan het werk voor en in onze eerste woning samen! Plinten verven, behang eraf halen, voorstrijk op de muren doen. Verder hebben Iwan en ik de afgelopen jaren de nodige uitzet bij elkaar verzameld. Tevens hebben we al meubels uitgezocht. Dit zelfde geldt voor kasten en gordijnen. In ons huis zijn o.a. Iwan, mijn schoonmoeder en een oom hard aan het werk om er iets moois van te maken. Komende vrijdag komt de stukadoor erin en zal alle muren stucken. Komende zaterdag zullen we de eerste spullen en net geverfde kasten door oom en tante verhuizen. Inmiddels heb ik alles al groot en deels ingepakt in mijn kamer en het nodige opgeruimd. We zien uit naar onze woning! Binnenkort foto's van het gehele proces van onze woning op de site.

12 juli 2012: Vandaag gaan ze eindelijk de laatste dingen aan mijn handbewogen rolstoel aanpassen. Ze hebben de rolstoel even meegenomen om het aan te passen. Zit dus weer even in de oude handbewogen rolstoel. Er komen geen elektrische wielen aan. Dus houdt de elektrische rolstoel.

9 juli 2012: Vandaag zijn Iwan en ik al weer 4 jaar zeer gelukkig samen! Lieverd, op naar de volgende jaren. Ik hou erg veel van je! Vanavond heb ik diploma uitreiking van mijn opleiding Sociaal-cultureel werk. Dubbel feest dus!

6 juli 2012: Vandaag hebben me lief en ik de sleutel gekregen van onze woning! We hopen er ergens in augustus te wonen.

27 juni 2012: Mijn lieve vriend, Iwan en ik gaan samenwonen! Hiervoor heb ik vandaag een gesprek gehad en zal binnenkort het huurcontract tekenen. Het contract van Fokus is  vandaag al getekend. Naar verwachting zullen we in augustus gaan verhuizen. We kijken er beide erg naar uit! Fokus biedt de mogelijkheid dat ADL hulp op afroep beschikbaar is en we toch een eigen leven hebben.

25 juni 2012: Ik ben geslaagd voor de opleiding Sociaal-cultureel werk! Alle eindbeoordelingen een goed!  Ik ben superblij! 9 juli heb ik diploma-uitreiking!

12 juni 2012: Laatste dingen ingeleverd op stage. Deze week eindgesprek.

7 juni 2012: Vandaag mijn evenement gehad in het kader van mijn examen Sociaal-cultureelwerk. Dit was erg geslaagd! Gelijk beoordeeld en alles was gelukkig voldoende. De bibliotheek is erg tevreden over mijn functioneren.

23 mei 2012: Vandaag beoordeeld op de onderdelen: PR verzorgen en samenwerkingsverbanden ondersteunen. Allen voldoende!

7 mei 2012: Weer een training spraakherkenning gehad vorige week. Nog één te gaan. Was zeer zinbol.

3 mei 2012: Ik ben weer beoordeeld op een aantal onderdelen voorbereidingsdraaiboek/uitvoeringsdraaiboek, bijwonen overleggen en vrijwilligers werven. Alle punten voldoende! Ik ben erg blij!

5 april 2012: Eerste twee onderdelen van mijn proeve van bekwaamheid gehaald! Het betreffen de onderdelen onderzoeksverslag en plan van aanpak. Op alle punten voldoende! We gaan vol goede moed verder werken aan het project. Stage is ook erg tevreden over mij.

20 maart 2012: Druk op stage met het organiseren van een evenement waarin we de digitale kanalen volop gaan benutten!

12 maart 2012: Ik heb een nieuwe versie van spraakherkenning gekregen met een laptop die deze software kan dragen. Hiervoor heb ik vandaag mijn eerste spraakherkenningsles en zal in april de volgende lessen volgen.

10 maart 2012: Ik heb vandaag een bezoek gebracht aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit was tijdens een Open Dag. Ik heb hier gekeken bij de opleidingen SPH,MWD en communicatie. De dag was verdeeld in presentaties en voorbeeld lessen. Tevens waren er docenten en studenten die je informatie kon vragen. Ik heb een zeer positieve indruk van de school. Ik zal binnenkort ook nog een Open Dag van Windesheim bezoeken om zo tot een goede keuze te komen.  

2 maart 2012: Vandaag is de gemeente Westerveld op bezoek geweest om te praten hoe het gaat met mijn nieuwe rolstoel. Er worden een aantal zaken binnenkort aangepast en ik zal binnenkort een langere periode wielen met een motortje uit proberen.Afhankelijk van wat hier uitkomt beslis ik wat gemakkelijker vindt de elektrische wielen of een elektrische rolstoel. Deze gewone rolstoel houdt ik zowieso het is alleen even de vraag met of zonder elektrische wielen. Stel dat ik kies voor elektrische wielen moet ik de elektrische rolstoel inleveren. Indien dit  niet het geval is houdt ik de elektrische rolstoel.

17 februari 2012: Vandaag is het jaarlijkse uitje er weer namelijk de Elper Revu. Dit keer samen met ouders, buren, oom en tante, mijn vriendje en mijn schoonmoeder.

14 februari 2012: Morgen start ik bij mijn nieuwe stage bibliotheek Hoogeveen tot aan de zomervakantie. Hier ga ik mij bezighouden o.a. met het werven van vrijwiligers voor een evenement. Ik heb er erg veel zin in! Ik heb thuis al een start gemaakt met de opdracht.

9 februari 2012: Vandaag op mijn stage (BPV 4) bij de Etalage van het Alfa-college Hoogeveen, mijn beoordeling gehad op de werkprocessen afzonderlijk. Eindbeoordeling hierop: goed! Hier ben ik erg blij mee!!

6 februari 2012: Vandaag eindgesprek stage BPV 4 gehad. Beoordeling voldoende en sommige onderdelen goed. De werkprocessen worden nog apart beoordeeld binnenkort.Vanaf volgende week ga ik stage lopen bij bibliotheek Hoogeveen, waar ik mijn proeve zal uitvoeren tot aan de zomervakantie.

30 januari 2012: Vandaag alle prestaties ( opdrachten) waarin ik alle werkprocessen en kerntaken heb afgerond van de opleiding Sociaal-cultuureelwerk ingeleverd. Allemaal voldoende en beoordeling goed behaald.

1 januari 2012: Het is vandaag de eerste dag van 2012. Ik wens alle bezoekers van mijn site een heel goed, gezond en liefdevol 2012. Ik hoop dat dit jaar ook weer een goed en gezond jaar zal worden. 2011 kende voor mij vele hoogtepunten zoals het behalen van diverse onderdelen van mijn opleiding en het krijgen van mijn nieuwe rolstoel. Ik hoop dat jullie ook in het nieuwe jaar de site regelmatig bezoeken en leuke berichtjes achterlaten in het Gastenboek!