nieuws 2006
Start Omhoog

 

 

Nieuws Johan       2006

24 december 2006: Vanaf morgen heb ik twee weken kerstvakantie. In deze vakantie ga ik van allerlei leuke dingen doen samen met vrienden en vriendinnen. Ik wens al mijn bezoekers van mijn site Fijne kerstdagen en een heel goed vreugdevol 2007 toe!  

21 december 2006: Morgen ben ik Jarig en word ik 17 jaar.

21 december 2006: Morgen heb ik kerstviering op school en zal ik samen met een aantal leerlingen optreden. Ik ga zingen.

13 november 2006: een tijdje geleden kreeg ik mijn nieuwe handbewogen rolstoel, vandaag kreeg ik dan ook eindelijk mijn elektrische rolstoel. Deze rolstoel zal ik nog niet gebruiken. Ik wil hier eerst beter mee kunnen rijden.

12 november 2006: Hele weekend op een hobbymarkt gestaan.

1 november 2006: Vandaag moest ik weer naar het UMCG om te kijken of ik mijn gewone schoenen mocht houden of ik weer moest overstappen  op aangepaste schoenen. Gelukkig mag ik gewone schoenen blijven dragen. Over een tijdje wordt weer gekeken of ik deze schoenen kan blijven dragen, of dat ik alsnog weer aangepaste schoenen moet gaan dragen.

29 oktober 2006: een tijdje geleden melde ik het al op de site, mijn kamer zal een metamorfose krijgen. Hier zijn ze in de herfstvakantie mee  begonnen. Twee tantes en ik zelf hebben n muur groen gesaust en het nieuwe bureau staat er ook al! Nu nog het laminaat en dan is mijn kamer helemaal klaar.  Het staat erg leuk de groene wand en het bureau. Binnenkort waarschijnlijk foto's op de site van de gesauste muur.

24 oktober 2006: Morgen zal er begonnen worden met de metamorfose van mijn kamer. Een tante van mij zal een muur groen sausen. De vloer komt denk ik niet direct aan de beurt, dat komt later, of mijn nieuwe bureau ook meteen in elkaar wordt gezet  weet ik nog niet.

23 oktober 2006: Vanaf vandaag heb ik een weekje herfstvakantie. In deze vakantie komt waarschijnlijk een vriendin. Ik wens iedereen die op dit moment ook vakantie heeft, een hele prettige vakantie.

21 oktober 2006: Morgen wordt de verjaardag van me moeder, twee ooms  van mij, en twee tantes gevierd. samen met de hele familie van me moeders kant, met o.a.  een etentje.

20 oktober 2006: Vandaag hebben ze dan eindelijk mijn nieuwe handbewogen rolstoel  weer gebracht, helemaal afgewerkt. Daar ben ik echt super blij mee! Vandaag hebben ze  gelijk mijn nieuwe elektrische rolstoel weer meegenomen, ook deze zullen ze helemaal bekleden en afwerken. Ik heb in ieder geval mijn nieuwe handbewogen rolstoel, van deze nieuwe rolstoel zal ik binnenkort een foto plaatsen op de site. houd mijn site dus goed in de gaten!

3 oktober 2006: Vandaag hebben ze mijn nieuwe handbewogen rolstoel weer uit de pas gehaald. Deze zal helemaal worden afgewerkt en dan wordt die helemaal klaar afgeleverd bij mij thuis en heb ik eindelijk mijn nieuwe handbewogen rolstoel! Hierna wordt ook nog mijn nieuwe elektrische rolstoel afgewerkt en vanaf dan heb ik twee nieuwe rolstoelen. foto's hiervan binnenkort  op de site.

1 oktober 2006: Mijn kamer krijgt binnenkort een metamorfose met nieuwe kleuren aan de wand. En muur zal een felle kleur krijgen. Ik houd van kleur en dat wil ik ook graag in mijn kamer hebben. de rest van de wanden zullen wit gesaust worden. verder zal ik ook een nieuwe vloer krijgen. Wat voor soort daar ben ik nog niet over uit laminaat of een soort zeil. Dat niet alleen ook zal ik een nieuw bureau krijgen en zal mijn kamer weer opnieuw ingericht worden.  Deze metamorfose zal waarschijnlijk voor de kerst gedaan worden. Ik zal jullie vertellen wanneer ze er mee bezig gaan via mijn site.    

17 september 2006: ter herinnering: Vanmiddag woon ik samen met me ouders, en een vriendin Inge een uitzending bij van het gezellige programma 'Life & cooking'. Deze uitzending is live te zien om 16.45 op RTL4. Vergeet niet te kijken en wie weet zie je mij nog in beeld. Ik heb er super veel zin in! 

16 september 2006: Morgen is de grote dag dan ga ik samen met Inge ( buurmeisje en een vriendiin) en mijn ouders naar Hilversum om live een uitzending bij te wonen van het gezellige zondagprogramma 'Life & cooking gepresenteerd door mijn grote idolen Carlo Boszhard & Irene Moors en met de kookkunsten van Vincent van Essen. De uitzending is morgen live te zien op RTl4 om 16.45.

14 september 2006: 23 augustus kwam de trektocht van RTV  aan in mijn woonplaats Dwingeloo. Er was op  9 september 2006 een slotuitzending van de trektocht  2006 waarin o.a. zangers als Jannes optraden en schoven de beste buikschuivers van de afgelopen weken om uit eindelijk een winnaar te hebben. Ook behoorde mijn woonplaats tot n van de beste buikschuivers van de afgelopen week! De uitslag is als volgt op nummer 1: Roden en  op nummer 2: Dwingeloo. Helaas heeft Dwingeloo niet gewonnen maar, buikschuivers van Dwingeloo, jullie hebben het echt supergoed gedaan en een twee plek is ook een hartstikke mooie plek! Gefeliciteerd met de tweede plaats!

13 september 2006: Vandaag hebben ze mijn nieuwe handbewogen rolstoel weer gebracht. Deze is smaller gemaakt en er zijn andere aanpassingen aan gedaan, maar is nog steeds niet af, hij moet namelijk nog afgewerkt worden en de definitieve bekleding moet er nog op gemaakt worden. Ik heb de rolstoel nu dus nogmaals in de pas. Ik hoop dat ze snel de nieuwe rolstoel waar ik nu al een jaar op wacht weer komen ophalen en mooi afwerken zodat ik eindelijk  mijn nieuwe rolstoel echt heb en helemaal klaar is.  Mijn elektrische rolstoel is ook nog niet afgewerkt, dit gebeurt hopelijk ook snel. Voorlopig houd ik mijn vorige handbewogen rolstoel nog tot de nieuwe helemaal klaar is. Ik houd jullie weer op de hoogte en als de nieuwe rolstoelen helemaal klaar zijn zal ik er natuurlijk ook foto's van plaatsen op mijn site.

6 september 2006: Vandaag is mijn vader jarig! ,ook via mijn site wil ik mijn vader van harte feliciteren. 

3 september 2006: De vakantie zit er op. Vanaf morgen moet ik weer naar school en zit ik in de klas VMBO 3. Voor iedereen die morgen ook weer moet beginnen met school of al begonnen is. Heel veel succes het  komend schooljaar!

1 september 2006: Vanavond ga ik naar een toneelstuk van Shakespere met een oom en tante van mij.

26 augustus 2006: Een paar dagen geleden heb je al kunnen lezen op mijn site dat ik een mailtje heb gestuurd naar Life & cooking voor het bijwonen van een opname. Hiervan kreeg ik gisteren al bericht dat ik werd uitgenodigd voor de uitzending van 17 september 2006. Ik ben echt superblij dat ik er heen kan en heb er ontzettend veel zin in! en ook zo snel allemaal super! De uitzending is live en om 16.45 op RTL4 te zien. Allemaal kijken!, en wie weet zie je mij nog voorbij flitsen!

25 augustus 2006: Zoals je hebt kunnen lezen op mijn site en misschien hebt gezien was ik gisteren op de regionale zender T.V Drenthe te zien tijdens de trektocht. Kun je deze zender niet ontvangen of heb je het gemist of wil je het gewoon nogmaals zien dat kan! online op de website van T.V Drenthe klik hier.wil je het een tijdje later nog een keer zien klik dan hier.   Veel kijkplezier!

23 augustus 2006: Vandaag kwam de  trektocht van de regionale zender T.V Drenthe  binnen in mijn woonplaats Dwingeloo. en ook ik was er bij! onder veel gejuich werden de mensen  van de trektocht  verwelkomt Margriet, Andries , Martin en Gert.  ook werd er  zoals in elke plaats waar de trektocht komt  een  buikschuif wedstrijd gehouden en Dwingeloo heeft het erg goed gedaan en staat tot nu toe boven aan! Super gedaan jongens!  Voor de mensen die het kunnen ontvangen de trektocht in Dwingeloo is  morgen te zien  om  18.40  op TV Drenthe,en wordt vervolgens na elk regionale journaal van TV Drenthe herhaald.  dus kun je het ontvangen is het erg leuk om te zien, en wie weet zie je mij in beeld!

22 augustus 2006: Zoals vele van jullie weten ben ik fan van Carlo Boszhard & Irene Moors. Vandaag heb ik een mailtje gestuurd naar de redactie van het programma 'Life & cooking' voor het bijwonen van een opname van dit programma in het nieuwe seizoen dat vanaf 3 september weer van start gaat  met het zevende seizoen al weer. Nu afwachten of ik wat hoor. Ik houd jullie op de hoogte.

17 augustus 2006: 18 augustus komt een goede vriendin van mij ( Rebecka) langs en 19 augustus 2006 ga ik met een aantal vrienden Groningen in o.a. naar de bioscoop.

15 augustus 2006: Ik ben weer terug van vakantie. Ik heb het erg leuk gehad!   vanaf vandaag zal ik de site weer updaten. Binnenkort zal ik foto's plaatsen van de vakantie. Het zijn namelijk een heleboel dus moet ze eerst even uitzoeken. volgt dus binnenkort op de site.

3 augustus 2006: Morgen t/m 15 augustus ben ik met me ouders en broertje op vakantie. Ik zal mijn site dan dus ook niet updaten. Ik zal vanaf ongeveer 16 augustus de site weer updaten.

21 juli 2006: Vanaf morgen  ben ik een week op Novinkakamp van 22 juli t/m 28 juli 2006. Ik heb er weer ontzettend veel zin in, en zal na het kamp foto's plaatsen van deze week. De site blijft gewoon open in deze week en je kunt gewoon je berichtjes kwijt in mijn gastenboek. lees het allemaal als ik weer terug ben van het kamp.  de site wordt in deze periode niet gepdate. Sorry voor het ongemak. Ik wens al mijn bezoekers van mijn site een prettig weekend  en een leuke week toe!

20 juli 2006: Gisteren was er voor de laatste keer sporten van de sportclub 'de mirakels'  waar ik sportte. Door het warme weer is er besloten het sporten af te lassen. Wel zijn we met de club 's avonds met bijna alle leden naar de Macdonalds geweest. Het doek valt dus voor de club en komt volgend seizoen niet meer terug.  Ik ben druk aan het kijken wat ik volgend jaar zou kunnen doen ik zit te denken aan zangles of toneel of rolstoeldansen. Dat wordt dus even kiezen!

17 juli 2006: vanaf vandaag zeven weken zomervakantie! Bij deze wenst ik ook al mijn bezoekers voor de gene die vakantie hebben een prettige vakantie! en voor de gene die nog moeten werken of naar school moeten, Veel succes!

6 juli 2006: vandaag is Inge , een buurmeisje en een vriendin van mij jarig! Inge, nogmaals van harte gefeliciteerd met je 16de verjaardag!

28 juni 2006: Vandaag zijn ze weer geweest om te praten wat er anders moet aan mijn nieuwe toekomstige rolstoel. hiermee gaan ze aan de slag. de rolstoel zal o.a. versmald worden. en verder afgewerkt worden. Ze hebben de rolstoel nu weer mee om aan te passen. en zal ik over een tijdje helemaal in orde terug krijgen.  Ik heb vandaag mijn elektrische rolstoel  voor proef gekregen om te kijken of alles goed bevalt over een paar weken zal de elektrische rolstoel weer op gehaald worden om deze definitief af te werken, daarna krijg ik dus officieel twee nieuwe rolstoelen  Ik zal jullie via mijn site weer op de hoogte houden over de rolstoelen. Op de site volgt binnenkort ook foto's van de nieuwe rolstoelen. Houd mijn site dus goed in de gaten!

26 juni  2006: vandaag na school had ik een tweede afspraak op het revalidatiecentrum Beatrixoord voor mijn toekomt nadat ik volledig klaar ben met school. Dit keer had ik een gesprek met de psycholoog en een lichamelijk onderzoek. a.s. donderdag volgt nog een psychologische test Vervolgens komt er als laatste nog een eind   gesprek met ook een  advies  met alle betrokken van het onderzoek en mentor van mij op dat moment en ik zelf en me ouders.

25 juni 2006: Gisteren was een goede vriendin van mij  Rebecka jarig! het was supergezellig gisteravond op de verjaardag. nogmaals van harte gefeliciteerd met je 16de verjaardag en nog vele jaren erbij gewenst.

20 juni 2006: vandaag is mijn moeder jarig! ook via  mijn site wil ik mijn moeder van harte feliciteren! 

17 juni 2006: Gisteren ben ik samen met mijn ouders naar het 25-jarig huwelijksfeest geweest van mijn oom en tante uit Eleveld ( ligt vlakbij Rolde). Het  werd alle eerst geopend met een toespraak  door  Robert, een zoon van me oom en tante, mijn neef dus,  daarna was het tijd om te proosten voor 25-jarig huwelijk met champagne! ,en werd er Lang zullen leven gezongen en het nummer 'Proostie'     Onze familie van me moeders kant had een lied bedacht en hebben deze daar gezongen. een oom van mij had twee tekeningen gemaakt n met Gonny erop ( mijn tante) en n met Jan erop ( mijn oom). verder waren er nog een aantal mensen die een lied hadden  bedacht en deze zongen, ook was er een live band en werd er flink gedanst, ook door mij natuurlijk! Er was allerlei lekker eten en drinken. Ik vond het een geweldig feest!

15 juni 2006:Gisteren was mijn moeder bij Bakker Bart in Hoogeveen en wie was daar! De zanger Jannes! Dus, heeft mijn moeder even een handtekening voor mij gevraagd en gekregen en daar ben ik superblij mee! Jammer dat ik er zelf niet bij was.

14 juni 2006: Vandaag had ik een afspraak op Beatrixoord ( revalidatiecentrum) over mijn werk- toekomst vooral , en wat ik zou kunnen en willen doen en wat mogelijk is in verband met mijn handicap. Dit was de eerste afspraak, hiervoor ga ik ( met mijn ouders) een aantal keren naar Beatrixoord toe om wat onderzoeken en testen te doen. Hieruit zal dan een advies komen voor wat voor werk ik geschikt ben en kan gaan doen nadat over een aantal jaren kan gaan werken.

11 juni 2006: Vandaag heb ik verjaardag van mijn tante en mijn moeder voor de broers en zussen van mijn moeder en van mijn tante.

4 juni 2006: vanaf maandag heb ik een weekje pinkstervakantie.

29 mei 2006: Gisteren heb ik op een hobbymarkt gestaan en verkocht ik kaartjes zelfgemaakt en kistjes door mijn moeder ook gemaakt. We stonden er samen met allemaal ooms en tantes van mij. Het was een route langs allerlei boerderijen, en de boerderij van mijn oom was daar en van. We hebben bij elkaar 75 euro verdiend. Ik mocht een groot deel van de opbrengst hebben nadat, mijn moeder de kosten eraf had gehaald. Bleef er nog 30 euro over die ik mocht hebben! Het was een hele gezellige dag!

17 mei 2006: Vanmiddag was de passing van mijn nieuwe handbewogen rolstoel. voor de tweede keer na een aantal aanpassingen die gedaan zijn na de eerste passing maar,  Ik en met mij ook mijn ouders vinden de rolstoel te breed. Ik kan bij een heleboel mensen niet eens meer na binnen met deze breedte. en wil natuurlijk nog wel een leuk leven kunnen houden.  gelukkig gaan ze hier wat aan doen. Ik Heb de rolstoel nu eerst even op proef om te kijken of de verdere onderdelen wel bevallen. Wat ze aan de rolstoel gaan veranderen wordt binnenkort besproken, sowieso de breedte  Waneer ik de andere  elektrische rolstoel krijg weet ik nog niet.  Ik hou jullie op de hoogte.

8 mei 2006: Vandaag had ik mijn spreekbeurt over websites maken hierop heb ik een 8 behaald! Ik heb o.a. iets verteld over waarom mensen of bedrijven een site nemen.

30 april 2006: Ik heb een weekje meivakantie! In de vakantie komt een vriendin van mij ( Judith) en ga ik wat leuks doen met een paar vrienden.

29 april 2006: vandaag heb ik het 100ste bericht gekregen in mijn gastenboek van Judith. Bij deze wil ik iedereen bedanken die de afgelopen tijd berichtjes heeft geplaatst in mijn gastenboek! Hartstikke leuk! blijf hier vooral mee doorgaan! klik hier om naar mijn gastenboek te gaan of klik in het menu bij 'Gastenboek'.

24 april 2006: Zoals ook al eerder gemeld op de site en genoemd bij home wordt  Vanaf 25 april t/m 26 april 2006 de site niet gepdate. Dit is omdat ik in deze periode op schoolkamp ben waardoor ik mijn site niet kan updaten maar, vanaf 27 april ben ik weer fris en fruitig terug met updates.  Ik zal jullie na mijn schoolkamp op de hoogte brengen van mijn belevenissen. Dit verslag zal dan te vinden zijn in de rubriek 'Verslagen school' De site is zoals je merkt ook gewoon in deze periode online. en je kunt ook in deze periode gewoon een berichtje voor mij achterlaten. Ik lees ze altijd en vind het hartstikke leuk om jullie berichtjes te krijgen!

Veel succes allemaal de komende week met school of werk etc. Maar, ook veel plezier met het bezoeken van mijn site!

 Groetjes van Johan

 13 april 2006: Morgen is het goede vrijdag, zondag en maandag is het Pasen. Zoals je al bij home kon lezen wens ik al mijn bezoekers van mijn site gezellige pasen.  

Eerste paasdag ( 16 april 2006) ga ik naar samen met nog twee mensen naar een concert met allemaal Nederlandstalige muziek.

4 april 2006: Vandaag was er voor de sportclub 'De Mirakels' De sportclub waar ik elke woensdagmiddag middag mee sport, een demonstratie rolstoeldansen ook mochten we natuurlijk zelf mee doen. Dit was om te kijken of dit ook wat voor de mensen van onze club is, aangezien de club 'De Mirakels' eind dit seizoen stopt. Door te hoge kosten en te weinig deelname.

24 maart 2006: Ik ben vorige week woensdag naar het ziekenhuis geweest voor mijn schoenen de vraag was of ik nog aangepaste schoenen moest dragen en gelukkig hoef dat niet meer dat is gezegd woensdag en daar ben ik heel blij mee want vind de aangepaste schoenen niet mooi en vind ze dus ook niet lekker zitten Dus vanaf nu mag ik officieel 'gewone schoenen'!

26 februari 2006: De voorjaarsvakantie zit er weer  op! morgen moet ik weer na school.  Ik heb het erg gezellig gehad en ik hoop voor de mensen die ook vakantie hebben gehad ook lekker hebben genoten.

16 februari 2006: De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur!  Ik ga  weer een aantal leuke dingen doen Kort overzichtje:

20 februari 2006:  Baukje ( een vriendin van mij)  komt en gaan naar het Planetron.

23 februari 2006: passing voor elektrische rolstoel.

 24 februari 2006: Rebecka ( een vriendin van mij) komt en 's avonds ga ik naar de elfde Revu met mijn ouders en een oom en tante.

14 januari 2006:ik krijg een nieuwe rolstoel een elektrische rolstoel en een 'gewone' rolstoel. Zodra ik de rolstoel heb wat waarschijnlijk nog wel even duurt meld ik het  op de site. 

6 januari 2006: Maandag begint voor de meeste school weer dus ook voor mij.

1 januari 2006: Het jaar 2006 is begonnen! Ik wens alle bezoekers van mijn site een heel gelukkig nieuwjaar! Ik kan terugkijken op een toch wel goed jaar waarin ik veel leuke dingen heb meegemaakt. Ik hoop dat jullie dat ook kunnen doen.