Schoolvakken
Start Omhoog

 

 

Mijn schoolvakken schooljaar 2005-2006

    Geschiedenis

Geschiedenis hebben we twee keer per week.  We hebben eigenlijk altijd huiswerk hiervan en kijken dit gezamenlijk in de klas na. Het huiswerk wat we op krijgen is altijd 1 bladzijde per keer. Ook wordt de paragraaf altijd goed doorgesproken. Na elk hoofdstuk ( 5 paragrafen) hebben we een proefwerk van al die paragrafen die we gehad hebben. Daarna komt er nog twee paragrafen hiervan maken we een S.O. en telt dus maar éen keer. De laatste  paragraaf van het complete hoofdstuk is meestal een werkstuk maken of een spreekbeurt houden in een onderwerp waar we het op dat moment hebben.

 

Biologie

Biologie hebben we ook twee keer per week. We werken met de methode 'Nectar' in verschillede niveaus. Huiswerk krijgen we ook van dit vak. Het huiswerk kijken we soms alleen na maar ook soms gezamenlijk. We doen ook regelmatig ICT opderachten en maken van elk hoofdstuk een proefwerk.

Nask ( Natuur- scheikunde)

Nask hebben we twee keer per week in de les doen we verschillende proefjes en maken we opdrachten. ook bij dit vak doen we ook ICT opdrachten. Ook bij Nask hebben we van elk hoofdstuk een toets.

VOLGT MEER!!