Mytylschool
Start Omhoog verslagen school Mijn klas afscheidmytyl Schoolvakken afdeling site news

 

 

Welkom op de pagina: ' Mytyschool'

Wil je alles nog eens nalezen van mijn schoolperiode op de Mytylschool? Dat kan hier.

Afscheid Mytylschool na  ongeveer 15 jaar 

van kleuterschool tot voortgezet onderwijs VMBO TL

15 juni 2009: Na jaren op de Mytylschool te hebben gezeten van jong tot oud  neem ik 16 juni afscheid van deze school. Een deel uit mijn leven wordt hiermee afgesloten om weer een vervolgopleiding te beginnen. Ik wil via deze weg ook alle medewerkers van de school  bedanken voor alle goede momenten en de leerzame tijd!  wie weet tot ziens!  Op deze site zijn waarschijnlijk hiervan binnenkort foto's van te bekijken.

Deze pagina blijft intact als archief.Mytylschool prins Johan friso

   

Mytylschool Prins Johan Friso Haren  school voor lichamelijk en meervoudig gehandicapten


Ik ga elke dag naar de Mytylschool prins Johan Friso in Haren!
 Ik word met Taxi menger gebracht!

Ik zit al  meer dan 10 jaar op de mytylschool met heel veel plezier!
 1n die  jaren heb ik al   bij veel in de klas gezeten noem even een paar:
* Marcel

* Lena
* Erik
* FeliciŽn.
leerkrachten en assistenten:
* Gunda
* Ina op het Holt
* Linda Kamstra
leerkrachten
* Rita Koolstra
* Ger van der Meulen
* Daantje Gorissen
* Jan scholte
* Wies stapper
* Peter Beukema
deze heb ik in die 10 jaar allemaal gehad


mijn school algemeen en de afdelingen
:


de Mytylschool is een school voor lichamelijke / meervoudig gehandicapten de school bestaat ook uit verschillende afdelingen:
basisschool:
* Mia
* SO
* tytyl 1,2

Voortgezet onderwijs:

* bavo
* VG
* tytyl VSO

Ik zit nu schooljaar 2007-2008 in VMBO 4.

Verder is er  op school een eigen zwembad . Dit omdat het voor veel leerlingen van mijn school goed is om te ontspannen in het water. Verder heeft mijn school ook zoals op de meeste scholen wel hebben een gymzaal.  Ik heb dus ook netzo als 'gewone' mensen ook gewoon gymnastiek, wel doen we tijdens gym aangepaste dingen, omdat ze natuurlijk niet alles kunnen vanwege de handicap.


Nieuws van de Mytylschool

 

recent nieuws:

15 juni 2009: Morgen voert de VMBO- afdeling de zelfbedachte musical 'Style' op. onder de uren beeldende vorming, muziek en drama hebben de leerlingen verdeeld over de groepen hieraan gewerkt. De decorstukken en de uitnodiging zijn gemaakt door de decorgroep. De leerlingen hebben in deze musical geheel een zelfstandig project geleverd. . Ik zit in de toneel en zang groep en vertolk Eťn van de hoofdrollen. De toneelteksten hebben verschillende leerlingen uit de toneel=zang groep zelf geschreven.

 

april 2009: De onderbouw van de afdeling VMBO heeft een aantal projectdagen gehad waarin het thema water centraal stond. In het kader van deze projectdagen hebben de leerlingen o.a. in groepjes presentaties gehouden over dit thema. De examenkandidaten en ouders van de leerlingen die deze presentatie hielden hebben de presentaties bekeken. De presentaties waren erg verschillend.

6 april 2009: a.s. donderdagochtend ( 9 april 2009) is er bij mij op de afdeling VMBO, de eerste twee lesuren van de ochtend een paasontbijt voor de leerlingen en personeel.

3 april 2009: De afdeling VMBO is druk bezig met het voorbereiden voor een musical in het kader van het vak Expressie.  Alle leerlingen zijn verdeeld in drie groepen, Toneel & Zang, Muziek en Decorbouw. Ik zit in de toneel en zang groep en vertolk Eťn van de hoofdrollen. De toneelteksten schrijven we zelf. De musical zal binnenkort opgevoerd worden, wanneer precies is nog niet bekend, maar de repetities en andere voorbereidingen zijn in volle gang!

28 maart 2009: Zijn we naar de pizzeria geweest in Groningen met mijn klas VMBO 3/4. Dit was erg geslaagd!

5 januari 2009: Sinds 5 januari hebben ze bij ons op school op verschillende afdelingen leerling-tafels en stoelen gekregen. Daarnaast hebben de docenten nieuwe bureaus gekregen. De tafels voor de leerlingen met laptops waaronder ik zijn een stuk groter dan voor de leerlingen zonder laptop.

19 december 2008: is er een kerstviering op onze afdeling VMBO met o.a. een kerstmaaltijd en een optreden van de schoolband waar ik ook inzit.

november 2008: Bij ons op de afdeling VMBO is aandacht besteed aan het project Nederland Leest. Alle leerlingen uit VMBO 3 en 4 hebben het boek 'Twee vrouwen' gelezen van Harry mulisch. Daarnaast is er ook nog een toneelstuk geweest op school over dit boek.

5 december 2008: Ook bij mij op school werd er deze dag aandacht besteed aan Sinterklaas doormiddel van surprises en dergelijke.

23 juni 2008: Vandaag is mijn laatste schoolweek begonnen voor het schooljaar 2007-2008. Ik kijk terug op een op studiegebied goed jaar, maar ook een erg druk jaar, daarom ben ik blij dat ik volgende week vakantie heb. Vandaag hebben we nog gewoon les gehad. Volgend jaar doe ik examen

30 mei 2008: is er weer een klassenavond van mijn afdeling VMBO, VG en VSO tytyl. Er is dit keer geen thema verbonden aan deze avond, ook zit ik zelf niet in de organisatie.

24 mei 2008: De examens zijn begonnen, zo ook bij mij op de afdeling VMBO. Ik wens alle examenkandidaten veel succes!

14 februari 2008: Ben ik met mijn hele klas naar het Groninger museum geweest. Het museum was niet echt iets dat mij aansprak, maar ik ben wel weer een culturele ervaring rijker.

9 november 2007: Is er een klassenavond voor de afdeling VMBO, ook weer georganiseerd door leerlingen. het thema is Hollands Glorie.

27 augustus 2007: Start nieuwe schooljaar!

Nieuws van schooljaar 2006-2007

29 juni 2007: A.s. maandag begint voor mij, de laatste schoolweek van dit schooljaar. In deze laatste week hebben we de eerste twee dagen van de week gewoon nog les,  en zijn er mondelinge examens voor de examen kandidaten van dit schooljaar en natuurlijk deze week dus ook de diploma-uitreiking! verder hebben we nog een gezellige barbecue en hebben we deze laatste week  ook nog de jaarlijkse sportdag! Ik wens de examenkandidaten enorm veel succes met de mondelinge examens! Toi Toi toi! en voor alle anderen alvast een fijne vakantie.

27 mei 2007: van 5 t/m 8 juni ben ik op schoolkamp naar Dwingeloo. In deze periode zal mijn site ook niet geŁpdate worden. Excuses daarvoor!

2 mei 2007: De voorbereidingen voor de klassenavond zijn in volle gang. Er zijn ook verschillende dingen in elkaar geknutseld  zoals collages met bekende sterren. Het beloofd een knalfeest te worden. Dus zal zeggen: Heb je je nog niet opgegeven dit is je allerlaatste kans. Geef je op! en voel je een ster op 11 mei 2007!

21 april 2007: De klassenavond is verplaatst naar 11 mei 2007, dit is gedaan omdat achteraf bleek dat de afdeling 'VG' net die dag  weer kwam van schoolkamp en het sowieso niet handig was, omdat het vlak voor de vakantie was en er dan veel die avond al op vakantie gaan. Gelukkig is het op deze manier verholpen door het op 11 mei te houden. De uitnodigingen  zijn inmiddels uitgedeeld onder de leerlingen en een groot deel van van het personeel. We zullen alleen de meest recente schoolverlaters nog een uitnodiging opsturen. We hopen op een zo groot mogelijke opkomst van alle VSO afdelingen van onze school en natuurlijk op een zeer gezellige avond!  

6 april 2007: Gisteren waren de presentaties van het project 'voeding' Waar alle leerlingen, met uitzondering van de examenkandidaten  de hele week zich druk mee bezig hebben gehouden. Alle groepen zijn tot een mooi resultaat gekomen en hebben erg hun best gedaan. Mijn groepje had als onderwerp: Overgewicht onder jongeren gekozen. Hier kregen we het cijfer 7.6 op. Elk groepje had een cijfer rond de zeven. ťťn groepje had zelfs een 7.9!!  Het merendeel van de leerlingen waaronder ik, waren erg enthousiast over het project. Enkele reacties van leerlingen: 'Een hele andere manier van leren dan we gewend zijn leuk!' 'Een keer iets anders' 'Erg leerzaam'  Een zeer geslaagde projectweek dus!  

31 maart 2007: Afgelopen vrijdagmiddag was er bij ons op de afdeling VMBO een gastdocent voor het geven van het les over  djembe's, een trommel waarmee veel muziek wordt gemaakt in West-Afrika. Ze vertelde dingen over de geschiedenis en achtergrond van de djembee   en  we hebben zelf fanatiek meegedaan en ritmes gemaakt.

24 maart 2007:  16 mei 2007 is er voor alle VSO afdelingen een klassenavond in het teken van Hollywood en showbizz. Zoals eerder al is gemeld op de site zal ik mede met nog een aantal leerlingen deze avond organiseren. Leerlingen en personeel krijgen binnenkort een uitnodiging voor deze gezellige klassenavond, die je gewoon niet mag missen!

24 maart 2007: van 2t/m 5 april 2007 hebben we bij ons op school een projectweek, die in het teken zal staan van voeding. We werken deze week in groepjes die toewerken naar een presentatie die ze donderdag na het jaarlijkse paasontbijt zullen presenteren. De examenkandidaten zullen helaas niet deelnemen aan het project. 

24 december 2006: Afgelopen vrijdag hebben we helaas afscheid genomen van Eveline Deen, Vakleerkracht van de afdeling VMBO waar ik zit, en mentor van mijn klas. Eveline gaat met ingang van na de vakantie bij de Ambulante begeleiding werken. Dit is een groep mensen die leerlingen begeleid op het reguliere onderwijs. Ook via mijn site wil ik Eveline bedanken voor alles en veel succes wensen met haar nieuwe uitdaging. Na de vakantie zal de opvolger van Eveline. De taken van Eveline overnemen.

22 december 2006: 22 december zal er bij ons op de afdeling VMBO een kerstviering zijn.

18 november 2006: 5 december zal ook bij ons op school sinterklaas langskomen met een aantal van zijn pieten. In het VSO worden lootjes getrokken met gedichten en surprises erbij.

23 oktober 2006: Vanaf nu t/m 27 oktober 2006 heb ik herfstvakantie.

11 oktober 2006: 3 november .a.s. is er bij ons op de afdeling VSO ( voortgezet speciaal onderwijs)   de eerste klassenavond van het schooljaar. Dit keer in het thema Halloween. Iedereen wordt gevraagd in Halloween kostuum te komen hier zal dan een verkiezing over komen in verschillende categorieŽn o.a. in de categorie: engste kostuum.  dit en nog meer 3 november a.s. op de Halloween party. De tweede klassenavond dit schooljaar zal ik samen met nog een aantal leerlingen organiseren.

11 september 2006: vanaf dit schooljaar heeft onze school weer een schoolbus Deze zal gebruikt worden voor schoolkamp, excursies  enzovoort.

6 september 2006: Vanaf morgen beginnen de lessen weer op afdeling VMBO. De afdeling waar ik zit.

4 september 2006: een nieuw schooljaar van start! met voor mij, een nieuwe klas, nieuwe mentor en een aantal nieuwe vakken.

oud-nieuws schooljaar 2005 -2006 en schooljaar 2004-2005

14 juli 2006: vanaf vandaag heb ik zeven weken vakantie van school.

14 juli 2006: een tijdje geleden is er een jongen bij ons in de klas geweest om te praten over welk meubilair wij nou leuk zouden vinden voor in de klas. Hij doet hier  namelijk onderzoek na en ontwerpt deze.  voor onze medewerking kregen wij gisteren een lekker stuk taart.   het was erg lekker.  bedankt! Volgend schooljaar ( 2006-2007) zal hij op school langs  komen en zijn resultaten en het ontwerp wat het geworden is aan ons laten zien. Ik ben heel erg benieuwd!

10 juli 2006: 13 juli a.s.  laatste schooldag van schooljaar 2005-2006 met sportdag,en daarna 's avonds afscheid van de schoolverlaters en een gezellige barbecue. 

6 juli 2006: a.s zaterdag 8 juli 2006 is er het jaarlijks schoolfeest, ook ik zal waarschijnlijk optreden.

26 juni 2006: Morgen heb ik samen met mijn ouders en  betrokkenen  mensen van mij van school een gesprek over het handelingsplan van mij  Hierin staat besschreven hoe het nu gaat met mij op school en wat de plannen voor mij zijn volgend schooljaar.

20 juni 2006: Vandaag en 4 juli heb ik een margedag. Op deze dag zijn alle leerlingen vrij en hebben de leraren en andere personeel van onze school besprekingen en werken aan de voorbereidingen voor het volgend schooljaar.  

4 juni 2006: De examen kandidaten  van onze afdeling VMBO zijn begonnen met examens. Ze hebben een groot deel van de examens al achter de rug. Ik wens hen veel succes toe met de examens!

19 mei 2006: Vandaag was er een jongen bij ons school  ( in onze klas)op bezoek die onderzoek doet naar het meubilair op Mytylscholen. Ons werd gevraagd, welke tafels en stoelen wij mooi vinden, ook werd onze mening gevraagd naar welke hulpmiddelen wij handig zouden vinden voor de laptops etc. om meer ruimte te creŽren.  Hiermee kijkt hij of die een leuk meubilair kan maken voor de klassen op mytylscholen. Over een aantal weken zal hij langs komen en het uiteindelijke ontwerp aan ons laten  zien. Ik ben heel benieuwd! en vond het erg leuk om mee te denken!

17 mei 2006: A.s. maandag is er bij ons op school een atletiek middag van Nelly Koman. Er zullen in verschillende teams onderdelen van atletiek gespeeld worden. 

18 april 2006:  Het Jaarlijkse schoolkamp staat weer te gebeuren en zal dit jaar weer gehouden worden in het Hunzedal in Borger van 25 t/m 28 april 2006. Belangrijk om even te vertellen is dat in deze periode de site ook niet geŁpdate wordt maar, is natuurlijk gewoon wel te bezoeken en het gastenboek is gewoon open waar je je berichtjes in kwijt kunt. na deze periode ben ik gewoon terug met updates.

10 april 2006: Aanstaande donderdag  is er bij ons op de afdeling VMBO- mytyl een heus paasontbijt. De eerste twee lesuren zullen vervallen door het ontbijt. De rest van de dag is er natuurlijk gewoon les.

3 april 2006: Er  werd vandaag verteld dat er voortaan twee klassenavonden zijn waarvan eťn helemaal georganiseerd zal worden door leerlingen met helemaal eigen invulling. De andere klassenavond zal voornamelijk georganiseerd  worden door leerkrachten etc. Nou, jullie raden het al ik ga me zeker opgeven voor de organisatie van de klassenavond,  en heb ook al een heel leuk idee! Als ik in de organisatie  kom laat ik het jullie natuurlijk weten via de site.

3 april 2006: Bij ons op de afdeling VMBO- mtytyl is vandaag de communicatie bus onthuld. Deze bus is gemaakt en ontworpen door leerlingen van de Bavo 1+ 2. De beste drie kregen een prijs voor hun ontwerp. De Leukste bus is het dus geworden en is een mobiel. Deze bus is bedoeld voor alle IdeeŽn  voor alle leerlingen van deze afdeling. Hierbij moet je denken aan IdeeŽn als: de inrichting van lokalen , de indeling van de pauzes en ga zo maar door! Ik ben erg benieuwd of er veel gebruik van zal worden gemaakt.    

30 maart 2006: nieuwtjes uit de afdeling VMBO-mytyl ( voorheen BAVO). De lokalen zijn afgelopen weekend wit geschilderd. Ook nemen we afscheid van Nynke, die de afgelopen tijd heeft ingevallen voor Jan scholte en de tijdelijke mentor was van mijn klas.  Jan is weer terug. Nynke , bedankt voor alles en succes met alles wat je nog gaat doen.

26 februari 2006: de voorjaarsvakantie zit er weer op voor mij. Morgen begint voor mij school weer.

17 februari 2006: Heb nu een weekje voorjaarsvakantie van school.

8 februari 2006: Het Jaarlijkse schoolkamp staat weer te gebeuren en zal dit jaar weer gehouden worden in het Hunzedal in Borger van 25 t/m 28 april 2006.

14 januari 2006: Aankomende week zijn er bij ons op de afdeling van school adviestoetsen (Cito-toetsen) om een advies te geven over de verdere toekomst van de leerling. in deze week krijg je de volgende toetsen Nederlands, Wiskunde , Engels en studievaardigheid. Ik hoef de Wiskundetoets gelukkig niet te doen omdat ik geen Wiskunde heb.

6 januari 2006:  Morgen begint school weer dat is het weer tijd om te beginnen.

23 december 2005: van 24 december t/m 8 januari 2006 heb ik kerstvakantie.

20 december 2005: in Januari krijgt iedereen van de VMBO afdeling  een adviestoets over de toekomst.

13 december 2005:22 december krijgen de leerlingen hun rapport mee.

13 december 2005: 23 december 2005 wordt er bij ons op school kerstfeest gevierd met o.a. een heus kerstdiner.

26 november 2005: 5 december zal er binnen onze hele school sinterklaas gevierd de sint en twee van zijn pieten zal ook de school bezoeken. Er worden  In het VSO met lootjes en surprise etc en bij de kleuterklassen zal de sint en waarschijnlijk twee van zijn pieten een cadeautje meebrengen en de klas bezoeken waarschijnlijk.

22 oktober 2005: vrijdagavond 18 november 2005 heeft onze VSO afdeling een klassenavond.

19 oktober 2005: volgende week weekje herfstvakantie.

11 oktober 2005: vandaag gesprek inspectie gehad. de inspectie is namelijk deze week op bezoek.

* 15 juli 2005: vandaag was de laatste schooldag! vanaf vandaag heb ik zeven weken vakantie!  5 september 2005: Morgen begint mijn school weer.

20 september en 25 september 2005: heb ik een margedag (dag vrij) alle leraren hebben dan vergaderingen etc.

13 juli 2005: vandaag hebben we na twee jaar afscheid genomen van Rita Timmer. Rita nogmaals bedankt voor alles , we zullen je missen! Rita was twee jaar bij ons in de klas klassenassistente.

 * 13 juli 2005 morgen sportdag!

12 juli 2005: vandaag hoorde wij dat Wytze ( leerkracht wiskunde en informatica ) ons gaat verlaten. Natuurlijk wil ik hem bedanken voor alles en succes wensen met zijn nieuwe baan.ook hebben  we ons rapport gekregen.

* 29 juni 2005 zal de Bavo 1 en 2 een uitje hebben als afsluiting van het schooljaar.

* 17 juni 2005: heeft de Bavo afdeling een DVDspeler aangeboden gekregen door een aantal mensen. deze zullen we zeker gaan gebruiken op klassenavonden en zo . Namens Mij  hartelijk dank voor deze DVDspeler.

* de bavo klassen zullen binnenkort veranderd worden o.a. kleuren van de lokalen.

* 9 juli 2005 is er bij mij op school weer het jaarlijks schoolfeest met leuke optredens en nog veel meer! ook kun je er dingen kopen de op brengst daarvan zal gaan naar onze eigen school. Ook zal ik zelf een aantal keren optreden.

30 juni 2005: heeft de bavo afdeling een barbecue . na afloop heeft het hele VSO een tropical party.

* nieuw schooljaar van start
* Nieuwe leerlingen zoals elk jaar o.a in Bavo 1
* de dinsdag voor de herfstvakantie was er een algemene ouderavond.
* in november heeft de Bavo afdeling allemaal testen en toetsen.
* 3 december vieren ze bij mij op school sinterklaas Ook zal de sint en twee van zijn pieten onze school bezoeken.
* 26 november: hebben ze bij mij op school een geweldig klassenavond georganiseerd!
* 25 januari 2005 was er een ouderavond
* 5 februari 2005 was er een sponsorloop voor de zeebeving in AziŽ op onze school

* De klassen Bavo 1 en 2 gaan op 21 april op excursie naar de milieudienst in Groningen.

*Ik ga van 26 april t/m 29 april 2005 op schoolkamp naar Ameland. Met de hele Bavo afdeling  (in deze periode zal mijn site ook niet updaten)

9 april 2005 Sinds kort heeft onze school een eigen website. De site is te vinden op www.pjfharen.nl 
 23 maart 2005 baasontbijt (Bavo)
18 maart treed de uitstroomgroep op met een geweldig toneelstuk genaamd 'De computerheks
'

Voor een verslag en nog meer foto's van de computerheks kijk bij verslagen school.


Schooljaar 2006-2007

Het nieuwe schooljaar is begonnen!  Ik zit vanaf nu in VMBO 3.

 
Nederlands
dit schooljaar  gegeven door:  thema's en methode:
Methode Nieuw niveau 1
Thema's
o.a. spreekbeurten
Nederlands vind ik ook nog erg leuk.

klik hier hier voor meer uitleg over de vakken. binnenkort weer informatie op de pagina 'mijn schoolvakken'


 


Vakkenpakket dit schooljaar van mij:  

schoolkamp

* schooljaar 2005-2006 gingen  we weer naar Borger met de klassen Bavo 1, 2,3 dit kamp heeft plaatsgevonden  van 25 t/m 28 april 2006. Wil jij foto's van dit kamp zien en, lezen over mijn belevenissen in borger kijk dan bij verslagen school en vervolgens bij 'Borger 2006'
* de verslagen van de de schoolkampen in schooljaar 2003-2004 en van 2004-2005 vindt je ook bij  bij verslagen school. dit  schooljaar  2006-2007 zijn we op schoolkamp naar Dwingeloo geweest. Wil jij mijn belevenissen van dit kamp lezen en foto's ervan bekijken? klik
hier.

hangplek

   

Sinds een tijd  heeft Het VSO ( voorgezet speciaal onderwijs) een hangplek voor alle leerlingen van deze afdelingen. deze Hangplek is in medewerking van leerlingen gemaakt en is helemaal nar onze smaak gemaakt. we zitten regelmatig op deze hangplek in de pauzes.

Klassenavonden op het VSO van de Mytylschool Prins Johan Friso

Zoals je al in de rubriek 'Mijn klas' kon lezen wordt er op de afdeling VSO, hierbij horen de afdelingen: VMBO , VG en Tytyl VSO. klassenavonden georganiseerd. De VMBO afdeling heeft vanaf dit schooljaar ( 2006-2007) iets nieuws namelijk dat ťťn klassenavond helemaal door personeel wordt georganiseerd, en de andere helemaal door leerlingen. Hier mogen we dan helemaal een eigen invulling aan geven. Er worden twee klassenavonden per schooljaar georganiseerd.  Ik maak regelmatig verslagen van klassenavonden, deze plaats ik dan in de rubriek 'Verslagen school' te vinden boven in het menu klik hier. en lees de verslagen van o.a. de Tropical party van 30 juni 2005.

Mijn klassenavond idee:

Vorig schooljaar  2005-2006 heb ik een idee bedacht voor een klassenavond en dit in de ideeŽnbus van onze afdeling gestopt met ook gelijk de vraag of ik deze avond mag organiseren samen met anderen. Dit had ik allemaal op papier uitgewerkt.  De gene die o.a.  gaat over de klassenvonden reageerde erg positief op het idee. Deze avond heb ik samen met nog drie andere leerlingen georganiseerd en heeft op 11 mei 2007 plaatsgevonden in het thema 'hOLLYWOOD!' Personeel van de school, vond het erg goed georganiseerd en was ook erg enthousiast over de invulling die wij deze avond gegeven hebben. Ik vond het ook superleuk om te doen en wil de andere organisatoren bedanken voor de goede samenwerking en natuurlijk ook iedereen die geweest is, want zonder mensen is er natuurlijk geen feest! Bedankt allemaal! Ben jij benieuwd hoe deze avond geweest? klik  hier en herleef het!

 

VMBO Nieuwsbrief

Met ingang van  schooljaar 2006-2007 zit ik in de redactie van de nieuwsbrief van onze afdeling VMBO. Deze nieuwsbrief bevat nieuwtjes over onze afdeling en bevat verslagen en andere leuke dingen over de leerlingen van de afdeling. De nieuwsbrief is bedoelt als informatiebron voor ouders, leerlingen en personeel van onze afdeling. Mijn taak is om samen met de andere redactieleden en een leerkracht mede de nieuwsbrief te vullen met informatie. Het doel is ook dat leerlingen die niet in de radactie zitten, maar wel op de afdeling, ook kopij aanleveren.   Er is ook nog een plan om de nieuwsbrief  meer te richten op de leerlingen op deze manier hoopt de afdeling de nieuwsbrief aantrekkelijker te maken voor leerlingen, je moet hierbij denken aan: Nog meer kleur erin, meer verslagen van leerlingen zelf en e.d. Wanneer dat zal gebeuren weten we nog niet.

Schoolverlaters afdeling VMBO schooljaar 2006-2007

Ook aan het eind van dit schooljaar hebben we weer afscheid genomen van een aantal leerlingen op de afdeling VMBO. De volgende mensen hebben  onze school verlaten: Fťre  ( met behaald diploma VMBO TL ( MAVO) Anderea ( Gaat naar MBO en gaat daar sector groen volgen) Judith ( Ging al gedeeltelijk naar het Zernikke college en zal daar helemaal de lessen gaan volgen) en nog een aantal leerlingen. Ik wens iedereen alle succes toe voor de toekomst. en feliciteer Fťre en de andere geslaagden natuurlijk met de diploma's. 

Nieuwe leerlingen in de afdeling VMBO

Er zijn weer een heleboel nieuwe leerlingen in de eerste klas van het VMBO.

schoolverlaters schooljaar 2005-2006

Vlak voor de herfstvakantie hebben we afscheid moeten nemen van Gerard en Jasper. Zij volgden al een aantal vakken op het Zernikke College in Groningen vanaf dit schooljaar, en zijn nu helemaal naar deze school gegaan. Ik wens ze veel succes op deze school en met alles wat ze nog gaan doen.   

* Voor de  zomervakantie hebben we afscheid genomen van een heleboel leerlingen van de VMBO afdeling: Felicien , Robert , Sjak , Ruben , Bjorn , Enisa , Daniel en Lonneke.  Allemaal veel succes met alles wat jullie gaan doen!


Nieuwe leerlingen in schooljaar 2005-2006

zoals elk nieuw schooljaar zijn ook dit schooljaar weer een aantal nieuwe leerlingen komen. Er komen o.a nieuwe leerlingen in de brugklas.


Schoolverlaters`schooljaar 2003-2004


Helaas hebben we ook dit schooljaar weer afscheid moeten nemen van een aantal leerlingen o.a van Marcel waar ik nog regelmatig contact mee heb.

 

schooljaar 2004-2005
      * Ook hebben we naar de herfstvakantie helaas afscheid moeten nemen van Marco van de Belt. hij is naar een andere school gegaan.

gelukkig spreek ik hem nog regelmatig

Meer schoolverlaters schooljaar 2004-2005

Het schooljaar 2004-2005 is alweer  weer ten einde dit betekent dat we net als andere schooljaren weer afscheid moeten nemen van sommige leerlingen . Die verder aan hun toekomst gaan werken van de Bavo-afdeling zijn dit   o.a: Marije en Juurdien. Veel succes met alles wat jullie gaan doen en ik zal jullie missen! ook natuurlijk alle andere schoolverlaters van dit schooljaar veel succes met alles wat jullie gaan doen!

 

Afscheid leerkrachten Mytylschool haren afdeling VMBO

 22 december hebben we helaas afscheid genomen van Eveline Deen, Vakleerkracht van de afdeling VMBO waar ik zit, en mentor van mijn klas. Eveline is met ingang van na de kerstvakantie van 2006  bij de Ambulante begeleiding  gaan werken. Dit is een groep mensen die leerlingen begeleid op het reguliere onderwijs. Er is afscheid genomen van Eveline met een door Eveline georganiseerde  haitea ( sorry voor de misschien verkeerde spelling). 

               

Ook via mijn site wil ik Eveline bedanken voor alles en veel succes wensen met haar nieuwe uitdaging.  Inmiddels is de opvolger van Eveline begonnen als leerkracht en mentor, maar ik mis Eveline zeker weten en weet zeker dat ik niet de enige ben en dat meen ik echt. Gelukkig zien we Eveline nog regelmatig, want ze zit in het zelfde gebouw waar ook mijn school zit.

  

 ( Eveline op de foto met haar cadeau gekregen  van mij, een kistje mooi versierd met kaarsjes erin)

website Mytylschool Prins Johan Friso online

Ik kwam vrijdag 8 april 2005 er achter dat onze school sinds kort een eigen website heeft. het adres is www.pjfharen.nl. Er staat nu voornamelijk informatie op over de VG . Ik denk dat er nog veel meer informatie op komt. er staat nog weinig op van de BAVO afdeling . 

Afdeling's  Site VMBO

In de schooljaren 2004-2005 en 2005-2006 heb ik in de redactie gezeten voor een website voor onze VMBO afdeling. Ik heb dit altijd met erg veel plezier gedaan alleen het laatste schooljaar kwam ik erachter dat langzamerhand alle redactieleden er mee stopten of er wel in zaten maar weinig initiatief namen en dus al het werk op mij aankwam. Naar mijn idee was er ook weinig belangstelling onder de leerlingen voor een site en met name plaatsing van foto's bleek voor een groot aantal leerlingen toch een probleem te zijn, zelfs het noemen van een naam op de site bleken een aantal moeite mee te hebben. Zo werd het natuurlijk erg moeilijk om nog een leuke site maken waarbij je de leerlingen ook betrekt  Mede  Daarom ben ik met ingang van schooljaar-2006-2007  gestopt met de VMBO - Site. Of er wel of geen site komt voor de afdeling VMBO weet ik niet.

Op de pagina afdeling site news kun je lezen wat er zoal gedaan is voor de site toen ik in de redactie zat.

meer informatie?

Voor meer informatie over mijn school kun je ook nog kijken in het menu bij  klas , verslagen school en Schoolvakken.

Tips voor deze pagina?

heb je tips voor de pagina meld het mij dan via de mail. bijvoorbeeld voor de lay-out of voor een rubriek op deze pagina of wat dan ook .