nieuws 2008
Start Omhoog

 

 

Nieuws Johan       2008

23 december 2008: Gisteren was ik jarig en ben ik 19 geworden! Ik wil via mijn site  ook iedereen nogmaals bedanken voor alle lieve kaartjes, zijn bezoek of bericht op hyves. Ik ben hier heel blij mee! Ik heb echt een hele leuke verjaardag gehad mede dankzij de vele belangstelling van iedereen. Nogmaals bedankt!

22 december 2008: Ik ben vandaag jarig en jawel al weer 19 jaar geworden!

2 december 2008: Omdat ik het momenteel erg druk heb met school kan ik helaas minder vaak mijn site updaten. Sorry daarvoor!

17 oktober 2007: Aanstaande zondag woon ik samen met Iwan ( mijn vriendje) Inge ( een vriendin), haar moeder en mijn ouders voor al weer de derde keer een uitzending bij van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & Cooking! Gepresenteerd door mijn grote idolen Carlo Boszhard & Irene Moors met in de keuken kok    Robert Verweij. De uitzending wordt live uitgezonden   van 17.25 en 19.20 uur op RTL4. Allemaal kijken natuurlijk! Ik heb er erg veel zin in! Over dit bezoek aan Life & Cooking zul je ongetwijfeld later een verslag lezen op deze site.

11 oktober 2008: Vandaag vierde Iwan, mijn lieve vriendje zijn verjaardag Ook via mijn site wil ik mijn vriendje natuurlijk super feliciteren met zijn verjaardag!  Deze dag was  er ook het jubileumfeest van Novinka, waarmee ik 6 jaar mee ben geweest op vakantiekamp. Novinka bestaat dit jaar 10 jaar!

6 september  2008: Vandaag is mijn vader jarig! ,ook via mijn site wil ik mijn vader van harte feliciteren. 

8 augustus 2008: ben ik naar het eindfeest geweest van de regionale zender TV Drenthe samen met mijn vriendje. Heb je het gemist op tv of kun je het niet ontvangen? klik hier

  30 juli 2008: Ben weer terug van vakantie heb het erg leuk  gehad en supermooi weer. Waarschijnlijk zijn binnenkort foto's te bewonderen op de site van de vakantie. hou mijn site dus in de gaten!

18 juli 2008: Vanaf morgen ben ik tot en met 27 juli op vakantie naar Frankrijk en nog een paar dagen naar Disney samen met mijn ouders, mijn tweelingbroertje Peter en zijn vriendin. Deze periode zal ik mijn site ook niet kunnen updaten. Sorry voor het ongemak.

5 juli 2008: Mijn elektrische rolstoel is weer aangepast. Ze hebben de zitting veranderd zodat ik meer zitruimte heb. Nu zit ik gelukkig stukken beter in deze rolstoel. Daarnaast gaan ze de zitting in mijn handbewogen rolstoel ook nog aanpassen, deze wordt namelijk ook te klein. Ik heb nu een proef zitting in mijn handbewogen rolstoel om te kijken of het goed zit en dan gaan ze de zitting later helemaal bekleden enzovoort. Met we bedoel ik de makers van de zitting. ( was even voor de mensen voor wie je nooit duidelijk genoeg bent) 

2 juli 2008: Ik ben geïnterviewd door Agnes van Wijnen van Visie in Uitvoering in het kader van het project Ruim baan voor ongekend Jong Talent van Zorgbelang Drenthe. benieuwd naar mijn interview klik hier.

20 juni 2008: Vandaag is mijn moeder jarig! Bij deze feliciteer ik mijn moeder nogmaals met haar verjaardag!

29 mei 2008: Een tijdje geleden meldde ik al dat ik mee doe  aan een project voor een website voor jongeren met een handicap of chronische ziekte en die daarnaast ook nog regelmatig een ziekenhuis bezoeken. Samen met nog een aantal jongeren beoordeel ik een toekomstige website voor deze doelgroep. Dit is een project van de organisatie Zorgbelang. Deze site is vanaf vandaag online te bewonderen via http://www.w8ffcuonline.nl. Er staan ook een aantal foto's op van de jongeren die hebben meegewerkt om deze site leuk te maken, waaronder een foto van mij. Als jij een jongere bent en gehandicapt en ook nog regelmatig een ziekenhuis bezoekt, kun je je opgeven voor bovengenoemde site en o.a. de enquête invullen.

24 mei 2008: Weer even een  kleine update.Op het moment van schrijven zitten een aantal van jullie in de examenperiode. Waarmee  ik jullie allen natuurlijk alle succes toe wens!  Ik doe volgend schooljaar examen op VMBO -TL. niveau sector zorg & Welzijn.

27 april 2008: Vanaf morgen heb ik twee weken vakantie. Ik wens al mijn bezoekers die ook vakantie hebben, een hele fijne vakantie!

19 april 2008: Ik doe mee aan een project voor een website voor jongeren met een handicap of chronische ziekte en die daarnaast ook nog regelmatig een ziekenhuis bezoeken. Samen met nog een aantal jongeren beoordeel ik een toekomstige website voor deze doelgroep. Dit is een project van de organisatie Zorgbelang. Gisteren zijn er in de pauze op school al foto's gemaakt voorop de site en a.s. dinsdag zullen de jongeren de website uitesten.

19 april 2008: Eindelijk de foto's met Thomas Berge online! Kijk snel in mijn fotoboek!

23 maart 2008: Al mijn bezoekers van mijn site, fijne paasdagen toegewenst. Ik ga o.a. tijdens de paasdagen gourmetten. Mededeling: Foto's van o.a. mij en Thomas Berge komen later op de site.

20 maart 2008: Afgelopen dinsdag was er voor verschillende Mytylscholen uit het noorden een speciale dag in Thialf  georganiseerd met diverse workshops zoals sledgehockey en shorttrack, verschillende activiteiten en spelen en natuurlijk was er  een koek en zopie! Daarnaast was er ook nog een grote verassing het jonge talent Thomas Berge trad op in het Thialf stadion en natuurlijk was er uitgebreid gelegenheid om met dit zangtalent op de foto te gaan en een handtekening te krijgen. Uiteraard  ben ik ook samen met nog een aantal anderen op de foto geweest met Thomas en heb ik een handtekening gekregen van Thomas.  Diverse Friese media was aanwezig tijdens het evenement. Klik hier om een nieuwsbericht over deze dag te bekijken.  (bericht is is wel in het Fries) Deze dag is georganiseerd door de Johan Cruif foundation. Ik vond het een zeer geslaagde dag, dank aan de organisatie!  Foto's van o.a. mij met Thomas te bewonderen in het fotoboek.
 

24 februari 2008: 25 november 2007 ben ik voor de twee keer bij een opname van Life & Cooking geweest, samen met Roy, Inge, mijn ouders en Inge haar moeder. Dit was  natuurlijk al een hoogtepunt. Tijdens de internetuitzending van dit programma ben ik zelfs ook nog aan het woord geweest. Dit was natuurlijk ook super! Benieuwd naar dit moment?  klik  hier! of kijk  hier!

17 februari 2008: Afgelopen vrijdagavond ben ik ook dit jaar weer naar de Elper-revu geweest, samen met mijn moeder en een oom en tante van mij. Het was weer geweldig!

13 februari 2008: Ik heb een nieuwe mobiel, een Motorola  met behoud van mijn nummer, dus ik ben nog steeds op het zelfde nummer te bereiken.

1 februari 2008: Gisteren zijn mijn nieuwe gordijnen gekomen, het staat erg leuk en is erg passend bij mijn groene muur. mededeling: Er komen geen foto's van mijn 18-jarige verjaardag op mijn site omdat, de foto's helaas niet zo goed zijn gelukt.

18 januari 2008: Ik heb nieuwe gordijnen gekregen voor op mijn kamer. Dit was mijn verjaardagscadeau van mijn ouders en had ik nog te goed. Ik heb groene gordijnen uitgezocht passend bij mijn groene muur. Verder heeft een tante van mij drie kleine opbergkastjes blauw geschilderd voor mij, en mijn prikbord groen.

1 januari 2008: De eerste dag van 2008, Ik wens alle bezoekers van mijn site een gelukkig en geweldig 2008! Hopelijk wordt het een jaar met veel hoogtepunten. Als ik terug kijk op 2007, kan ik zeggen dat ik best een goed jaar heb gehad, veel leuke dingen meegemaakt; waaronder een bezoek aan de musical Tarzan en Fame en natuurlijk mijn bezoek aan een opname van Life & cooking.   Op school was het ook op leergebied een goed jaar met goede cijfers.   Hoop dat jullie allen ook een goed 2007 hebben gehad en een fijne jaarwisseling hebben gehad gisterenavond en nacht.  Ook in 2008 zal ik natuurlijk mijn site weer regelmatig updaten met leuke nieuwe dingen waaronder foto's, nieuws over mij en nog veel meer. Bezoek dus ook  in 2008 gewoon mijn site!